News Flash:

Victorie pentru municipalitatea timișoreană

Primăria a cîștigat definitiv un proces contra Sindicatului Liber

4 Mai 2023
242 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara poate relua organizarea unui concurs pentru 20 de posturi vacante, după ce a câștigat un proces definitiv împotriva Sindicatului Liber. Sindicatul blocase anterior un grup de concursuri de angajare care trebuiau să aibă loc în luna iunie a anului trecut. Primăria Timișoara a anunțat că după decizia definitivă a instanței de astăzi, vor continua organizarea concursului pentru cele 20 de posturi vacante de unde s-a oprit la momentul suspendării.

”După un an de blocaj artificial provocat de Sindicat am demonstrat în instanță că am respectat toți pașii legali, așa cum am spus de la început. Aceste acțiuni sistematice de blocare a activității Primăriei din partea Sindicatului nu au nicio legătură cu munca funcționarilor onești din Primărie sau cu îmbunătățirea serviciilor pe care administrația le livrează populației. Are legătură cu agenda proprie a Sindicatului. Ducem mai departe lupta cu interesele care au parazitat administrația publică locală și continuăm să atragem profesioniști în administrația Timișoarei”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Mai exact, marți, Curtea de Apel Timișoara a acceptat recursul înaintat de primarul Dominic Fritz și de Consiliul Local Timișoara împotriva sentinței nr. 459/26.05.2022 a Tribunalului Timiș. Această sentință a suspendat executarea concursului care a început în luna iunie 2022, până la o decizie a instanței de fond.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005189 (s)