News Flash:

Trist, foarte trist

Parcul Andrei Mocioni a ajuns o ruină

5 Mai 2023
281 Vizualizari | 0 Comentarii

Parcul Andrei Mocioni, cunoscut de locuitorii Timișoarei ca Parcul de pe malul Begheiului, este într-o stare deplorabilă și nu va fi renovat în curând. Autoritățile așteaptă finalizarea proiectului Inelului IV pentru a moderniza zona.

Parcul a fost neglijat de ani de zile, aleile sunt sparte și denivelate, băncile sunt vechi și deteriorate, iar iarna iarba nu este tăiată și sunt depozitate gunoaie pe spațiul verde. Până când Inelul IV și Podul ISHO peste Bega nu vor fi finalizate, autoritățile nu vor reabilita parcul.

Primăria Timișoara a anunțat că în această săptămână, angajații de la Horticultura vor tunde iarba și vor face mici reparații la mobilierul urban, iar coșurile de gunoi deteriorate vor fi înlocuite.

Nu se cunoaște încă când vor începe lucrările la Podul ISHO, deoarece proiectul este în analiză la Autoritatea Navală, care trebuie să elibereze un aviz. Încă din martie 2020, primarul de atunci a anunțat că a obținut avizul pentru construirea podului și a pasarelei pietonale de la Ministerul Transporturilor.

Proiectul va aduce îmbunătățiri majore în Timișoara, inclusiv un nou drum cu 4 benzi, trotuare și piste de biciclete între bulevardul Take Ionescu și Splaiul Protopop Meleție Drăghici.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009318 (s)