News Flash:

CNPP dă asigurări!

Pensionarii își vor primi banii din decembrie înainte de sărbători

29 Noiembrie 2023
128 Vizualizari | 0 Comentarii

Conducerea Casei Naționale de Pensii Publice (CNPP) asigură pensionarii că își vor primi drepturile cuvenite în luna decembrie înainte de sărbători, în ciuda protestelor anunțate și a zilelor libere legate de începutul acestei luni.

Având în vedere sărbătorile legale din 30 noiembrie, respectiv 1 decembrie, precum și zilele libere de 2 și 3 decembrie 2023, conducerea CNPP precizează că a întreprins deja demersurile necesare pentru a asigura plata pensiilor și a celorlalte drepturi care se achită prin casele teritoriale de pensii, în cadrul lunii decembrie.

„Cu sprijinul factorilor poștali, plata drepturilor va începe cu data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate”, transmit reprezentanții Casei Naționale de Pensii.

Pentru beneficiarii care au optat pentru plata prin intermediul conturilor bancare, data de plata este programată pentru 12 decembrie.

„În acest context, având în vedere exercitarea dreptului la protest/grevă al salariaților din casele teritoriale de pensii, dorim să îi asigurăm pe beneficiari că activitatea acestor instituții continuă iar plata pensiilor nu este pusă în pericol”, a transmis, marți, instituția.

Angajați din instituțiile subordonate Ministerului Muncii, inclusiv membri ai sindicatelor și persoane neafiliate acestora, au declarat că începând de luni, 27 noiembrie, vor intra în grevă generală, conform informațiilor furnizate de Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii (FSMM).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006346 (s)