News Flash:

Surpriză de la cine nu te aștepți

Duminică dimineață, fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, prinsă cu droguri

21 Noiembrie 2023
70 Vizualizari | 0 Comentarii

Sublocotenentul A. C. Bumbac, fostă purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, a fost surprinsă în posesia unor pliculețe cu un praf alb, presupus a fi cocaină, de către un echipaj de Poliție duminică dimineață. Incidentul a avut loc în timp ce un taxi, în care se aflau doi pasageri, a fost oprit de către un echipaj al Secției 18 Poliție.

Surse judiciare au dezvăluit că femeia transporta în geantă mai multe pliculețe din plastic conținând un praf alb, precum și o hârtie rulată, presupusă a fi folosită pentru consumul de droguri. Femeia s-a identificat ca sublocotenentul A. C. Bumbac, afirmând că nu știa conținutul pliculețelor, pretinzând că acestea aparțineau unei prietene care i-ar fi cerut să le păstreze în geantă.

Sublocotenentul A. C. Bumbac a fost implicată anterior în activitatea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, o structură rapidă de intervenție folosită de DIICOT în acțiunile de combatere a traficului de droguri.

Jandarmii au confiscat substanțele suspecte și au întocmit un proces verbal, iar ancheta privind deținerea de substanțe stupefiante va fi condusă de Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, sub supravegherea procurorilor DIICOT.

„Confirmăm faptul că în data de 19.11.2023, in urma unui control de rutină în trafic, polițiștii din cadrul Secției 18 au descoperit asupra unei femei jandarm substanțe susceptibile a fi interzise la deținere.
Menționăm faptul că aceasta face parte din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Cazul a fost preluat de reprezentanții B.C.C.O., în vederea continuării cercetărilor.
Ne reafirmăm, în mod transparent, așa cum am făcut-o de fiecare dată, disponibilitatea de a oferi sprijin necondiționat instituțiilor statului român și ori de câte ori ni se vor cere informații care pot elucida astfel de situații, vom pune la dispoziție, în regim de urgență, toate datele solicitate.
Imediat după încheierea verificărilor și comunicarea de către instituțiile abilitate, vom dispune măsurile necesare în conformitate cu legislația în vigoare”, a transmis Jandarmeria Română.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005176 (s)