News Flash:

Se știe cine sunt cei care l-au ucis pe afaceristul sibian

Cei trei autori ai crimei din municipiul Sibiu au fost identificaţi

16 Noiembrie 2023
165 Vizualizari | 0 Comentarii

Cei trei autori ai crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu au fost identificați, însă nu au fost reținuți de anchetatori. S-ar putea ca aceștia să fi părăsit țara, conform informațiilor furnizate joi de purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu.

Conform sursei citate, cei trei bărbați sunt din județul Dolj. În cadrul acestui dosar, a fost efectuată o percheziție în comuna Dumbrăvița din județul Timiș, la domiciliul unui bărbat care se află acum în custodia poliției. Acesta este suspectat că i-ar fi ajutat pe autorii crimei cu găzduire și transport, conform informațiilor furnizate de sursa citată.

Omul de afaceri a fost agresat și jefuit în propria casă, iar hoții i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. Cu toate acestea, nu au luat banii care erau în casă, conform procurorilor. În momentul agresiunii, în casă se aflau și iubita și fiica omului de afaceri, dar acestea nu au fost agresate. Afaceristul sibian a decedat la spital ca urmare a rănilor cauzate de cei trei hoți.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005459 (s)