News Flash:

Pensiile ar putea creste din nou la inceputul anului 2023. Care va fi majorarea

12 Iulie 2022
1487 Vizualizari | 0 Comentarii
cresc pensiile

Atat purtatorul de cuvant a guvernului, cat si purtatorul de cuvant al PSD au sugerat ca pensiile s-ar putea mari din nou la inceputul anului 2023, aceasta fiind o masura importanta pentru toti romanii care se afla intr-o situatie vulnerabila. Procentul ramane insa un mister.

Cu cat s-ar putea mari pensiile din ianuarie 2023
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a fost intrebat daca pensiile s-ar putea mari cu 10% din luna ianurie, insa acesta nu a confirmat procentul, ci a precizat ca decizia va fi luata in functie de situatia de la acel moment. Deocamdata Guvernul face demersurile necesare pentru ca majorarea pensiilor sa devina o realitate la inceputul anului 2023.

“Guvernul va face toate demersurile necesare pentru a veni in sprijinul celor vulnerabili.

Sunt masuri succesive care i-au vizat pe pensionari cu sume care li s-au acordat si sunt convins ca, in functie de resursele pe care guvernul le are la dispozitie, pensionarii vor resimti atentia de care trebuie sa beneficieze”, a declarat Dan Carbunaru, purtatorul de cuvant al Guvernului, duminica, la emisiunea Punctul de Intalnire, de la Antena 3.

Pe de alta parte, purtatorul de cuvant al PSD a subliniat ca pensiile trebuie neapart sa creasca in viitorul apropiat, mai ales daca luam in considerare scumpirile din utima perioada. El a mai precizat ca in momentul de fata guvernantii cauta resurse si solutii pentru a le majora romanilor pensiile intr-un timp cat mai scurt.

Cu toate acestea nici purtatorulul de cuvant al PSD nu a confirmat procentul de 10% la cresterea pensiilor.

“Cu certitudine, toate partidele aflate la guvernare isi doresc ca pensiile sa fie crescute, trebuie sa se intample, avand in vedere scumpirile. Sunt convins ca si in guvern se cauta toate posibilitatile si toate resursele ca acest lucru sa se intample”, a spus Radu Oprea, purtatorul de cuvant al PSD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1120 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004708 (s)