News Flash:

Jungla sexuala in Floresti! O femeie geme atat de tare incat se aude de la trei blocuri - VIDEO

6 Iulie 2022
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie cluj

Locuitorii mai multor blocuri de pe strada Sesul de Sus, din Floresti, trebuie sa suporte in fiecare noapte un recital de gemete, din timpul partidelor de sex care se aud dintr-un apartament.

”Deci problema este ca in Floresti sunt doi vecini foarte galagiosi. Eu inteleg ca au nevoile lor, dar nu in asa hal sa ii auda de la 3 blocuri. 

Sunt si copii mici. Doamne iarta-ma! Toata noaptea zici ca sunt in jungla. Vecinilor le este rusine de rusinea lor. Toata noaptea o tin asa!

Speram sa se auda si poate ii va prinde rusinea”, ne-a semnalat o locatara de pe strada Sesul de Sus, sub protectia anonimatului. Cazul a fost semnalat si de o alta vecina, din blocul de vis-a-vis. 

Filmarea a fost realizata pe strada Sesul de Sus, in noaptea de luni spre marti, la ora 2:30 - 3.00.

”Nu e prostituata. Acolo locuieste la etajul 2. Ziua umbla dezbracata cu perdeaua trasa. Stau copii si se uita ca la televizor”, a mai spus locatara exasperata. 

”Locuieste in scara cu Stomatologia Rainbow. Asa cunosc majoritatea blocul. Nu zice nimeni sa nu intretii relatii sexuale dar astia sunt dezastru. Sper sa vada si vecina postarea sa ne putem odihni”, a mai adaugat aceasta. 

Acesta nu este un caz izolat. Lunile trecute, o alta femeie reclama un lucru similar, dar se pare ca nu este nicio legatura intre cele doua cazuri. 

 


 

 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004749 (s)