News Flash:

Trei accidente cumplite cu români implicați - codul roșu a fost activat - din păcate sunt și morți,

11 Iulie 2022
871 Vizualizari | 0 Comentarii
293136998 629450755212480 2405968748928506265 n

Un accident între un microbuz cu 13 pasageri È™i un autoturism în care se aflau 4 persoane s-a produs în această după-amiază, în localitatea Stâlpu, judeÈ›ul Giurgiu.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, la nivelul judeÈ›ului a fost activat Planul RoÈ™u de intervenÈ›ie, anunță ISU Giurgiu.

Potrivit ISU Giurgiu, în total, 17 persoane au fost implicate în accident, 13 din microbuz È™i 4 din autoturism.

În urma impactului, au rezultat 11 victime, dintre care una încarcerată. Este vorba de È™oferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 40 de ani, care a fost preluat de elicopterul SMURD.

Alte 9 persoane, fără traumatisme severe, au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Alte 9 persoane, fără traumatisme severe, au fost preluate de ambulanțe și transportate la spital.

Pentru gestionarea eficientă a evenimentului, la fața locului acționează 1 mașină de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale pentru transport victime multiple (dintre care una din cadrul ISU Teleorman), 5 ambulanțe SAJ și 1 elicopter SMURD.

Centrul INFOTRAFIC a transmis că raficul rutier este oprit total, pentru aproximativ 40-60 de minute.

Astăzi, 10 iulie, ora 17.30, poliÈ›iÈ™tii din cadrul I.P.J. Giurgiu au fost sesizaÈ›i despre producerea unui eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism È™i un microbuz, pe D.N.6, în afara localității Stâlpu, judeÈ›ul Giurgiu.

Din cercetări a reieÈ™it faptul că, un cetățean turc, de 35 de ani, aflat la volanul unui autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condiÈ›iile de deplasare într-o curbă la dreaptă È™i ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul BucureÈ™ti, în interiorul căruia se aflau 13 persoane.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a 4 persoane din autoturism si a 6 persoane din microbuz, dintre care una a fost preluată de către un elicopter SMURD.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârÈ™irii infracÈ›iunii de vătămare corporală din culpă.

Accident mortal la Mănăstirea Cernica | Credincioşi spulberaţi după ce volanul unui Matiz s-a blocat

O maÈ™ină a lovit mai multe persoane pe o alee din curtea Mănăstirii Cernica. În urma impactului o persoană a murit, iar alte două sunt rănite.

IPJ Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica un autoturism marca Daewoo Matiz a lovit mai multe persoane.

Polițiștii orașului Pantelimon s-a deplasat la fața locului.

În urma impactului, o persoană a murit, iar alte două sunt rănite È™i primesc îngrijiri medicale la faÈ›a locului.

Șoferul maÈ™inii a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul în vârstă de 42 de ani, care a obÅ£inut permisul de conducere în luna ianuarie a acestui an, a declarat că a pierdut controlul maÅŸinii.

PoliÈ›iÈ™tii fac verificări È™i cu privire la stabilirea certă a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun, notează Mediafax.

Un microbuz plin cu români a fost implicat, astăzi, într-un accident devastator în Ungaria.

Microbuzul, înmatriculat în judeÅ£ul Vaslui, era condus de un bărbat de 40 de ani, din comuna TodireÅŸti, care se deplasa pe drumul european 42 din Ungaria, în apropiere de graniÅ£a cu România.

La un moment dat, în jurul orei 04.00, microbuzul a fost implicat într-un grav accident după un impact violent cu un tractor ÅŸi cu o dubiţă.

Potrivit jurnaliÅŸtilor din Ungaria, microbuzul a intrat în depăşirea tractorului, iar din motive încă necunoscute, ÅŸoferul român a atins tractorul, apoi a tras de volan ÅŸi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de dubiţă.

În urma impactului, microbuzul s-a transformat într-un morman de fiare, iar trei oameni au rămas încarceraÅ£i.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006606 (s)