News Flash:

Arad Open Air Festival isi deschide portile. Start la distractie pentru vestul tarii!

8 Iulie 2022
338 Vizualizari | 0 Comentarii
arad open air festival 2022 large

Asteptarea a luat sfarsit! Arad Open Air Festival da drumul la distractie vineri, 8 iulie, iar participantii sunt asteptati incepand cu ora 18:00. Timp de 3 zile, petrecaretii sunt asteptati la deja cunoscutul Aeroport International Arad, pentru a se bucura de muzica buna si o multime de surprize pregatite de organizatori. Chiar acum se fac ultimele pregatiri pentru ca totul sa fie perfect pentru vineri dupa amiaza.

„Sunt sute de oameni in spatele acestui festival si le sunt tuturor recunoscator. Anul acesta am crescut atat calitatea tehnica, vizuala si a efectelor de sunet, cat si diversitatea operatorilor economici. Totodata, am amenajat foarte multe locuri special acoperite pentru diverse schimbari meteorologie. Suntem entuziasmati pentru zilele ce urmeaza si va asteptam in numar cat mai mare incepand de vineri, ora 18:00.” - a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului. 

Cei care s-au ocupat de organizarea festivalului au pus la punct cele mai mici detalii pentru ca editia aceasta sa fie una spectaculoasa. Smiley, B.U.G Mafia, Cargo, Tujamo, Satra B.E.N.Z, Spike sunt doar cateva nume dintre artistii care vor concerta la Main Stage. Pe langa scena principala, va mai exista si scena ABC, unde muzica electronica va rasuna pana la rasarit cu ajutorul celor mai incendiare playlist-uri pregatite de Cezar,  Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Timirash, si multi altii. 

Totodata, scena DNB ii asteapta pe cei cu multa energie si chef de dans. Vor fi prezenti Dala, Cips, Memphys, Luna, Soul Drip si alte cateva nume cunoscute. 

Aeroportul International Arad a fost pregatit in ultimele saptamani pentru a primi petrecaretii din vestul tarii. Food truck-urile si barurile ii asteapta cu nerabdare pe cei care vor sa prinda rasaritul alaturi de cei mai buni prieteni, artistii preferati si multa muzica buna. In cadrul evenimentului cumparaturile se vor face cu tokens, pretul unuia fiind de 8 lei, iar acestia se vor achizitiona cu bani cash sau card de la punctele special amenajate. Vremea este perfecta pentru distractie, scenele sunt pregatite, iar multi dintre cei care vor fi prezenti nu au ezitat sa isi achizitioneze abonamentele din timp.

In plus, acum poti alege si un abonament VIP, care iti ofera: loc de parcare pe Aleea Aeroportului, accesul se face diferit, printr-o poarta separata, bar propriu la zona aleasa si alte cateva avantaje. 

Ultimele abonamente se pot cumpara online accesand https://www.openairfestival.ro/abonamente/, iar nu de mult timp sunt disponibile si biletele de o zi. Pentru cei care se hotarasc in ultima clipa, acestea vor exista si la intrarea in festival la pretul de 149 lei abonamentul si 75 de lei biletul de o zi. Persoanele cu dizabilitati au acces gratuit impreuna cu insotitorul, la fel si copii sub varsta de 10 ani.

Urmareste paginile de socializare, pentru ultimele noutati: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006181 (s)