News Flash:

Speedwell face o schimbare în orașul de pe Bega

Pe terenul fostei fabrici de textile 1 Iunie din Timişoara se vor dezvolta spaţii rezidenţiale, de birouri şi comerciale

14 Iunie 2023
273 Vizualizari | 0 Comentarii


Speedwell, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de pe piața locală, continuă planurile de extindere la nivel național și anunță achiziția terenului fostei fabrici de textile 1 Iunie din Timișoara pentru un nou proiect de tip mixt.

Suprafața totală a terenului este de 24.217 metri pătrați și va fi utilizată pentru dezvoltarea de spații rezidențiale, de birouri și comerciale, urmând modelul PALTIM. În plus, pe teren se află clădiri existente cu o suprafață construită de aproximativ 33.000 metri pătrați, conform informațiilor furnizate miercuri de către oficialii companiei.

„Timişoara este unul dintre cele mai frumoase oraşe din România, un oraş universitar, modern, ce a atras multă atenţie, mai ales în ultima perioadă (…) Asemănător cu primul nostru ansamblu mixed-use din Timişoara, PALTIM, şi viitorul ansamblu va avea ieşire la malul râului Bega. Fiind foarte aproape de centru, viitorii locatari se vor putea deplasa pe jos către şcoli, centre comerciale şi parcuri”, declară Didier Balcaen, CEO şi co-fondator Speedwell.

Aflat încă în stadiul de concept, noul proiect va include facilități mixte, cum ar fi spații rezidențiale și de birouri, precum și unități mici de producție, magazine, spații culturale și de recreere.

„Continuăm să credem în potenţialul extraordinar al oraşului şi suntem, de asemenea, conştienţi de moştenirea ansamblului din fosta fabrică 1 IUNIE. Similar cu ce am realizat cu PALTIM, proiectul nostru cu destinaţie mixtă din Timişoara ce include spaţii rezidenţiale, de birouri şi comerciale, noul proiect va oferi valoare adăugată rezidenţilor”, completează Jan Demeyere, arhitect şi co-fondator Speedwell.

Jan Demeyere a înființat Speedwell împreună cu partenerul său, Didier Balcaen, acum opt ani. Compania dezvoltă proiecte nu doar în București, ci și în orașe secundare din România, cu accent deosebit pe orașele în care există universități.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)