News Flash:

Nu renunță!

Profesorii de la una dintre cele mai importante şcoli din Timişoara, continuă greva și marți

12 Iunie 2023
225 Vizualizari | 0 Comentarii

Deși liderii sindicali naționali au anunțat suspendarea grevei din învățământ, există mai mulți profesori în țară care sunt extrem de nemulțumiți. Aceștia îi acuză pe liderii sindicatelor de trădare. Printre cei care sunt nemulțumiți de negocieri se numără și profesorii de la una dintre cele mai importante școli din Timișoara, care au declarat că vor continua greva.

Există o ruptură între liderii de sindicat și profesori, aceștia din urmă acuzând sindicatele de trădare. În ciuda anunțului făcut de liderii sindicali, mulți profesori sunt indignați de decizia luată și solicită măsuri. Printre aceștia se află profesorii de la Școala Generală nr. 30 din Timișoara, una dintre cele mai cunoscute din oraș. Aceștia au anunțat că vor continua greva și în ziua de marți.

Profesorii de la Școala Generală nr. 30 au transmis că aceasta este o "victorie a lașității și trădării". Ei afirmă că nu au fost consultați de liderii sindicali în ceea ce privește suspendarea grevei. Potrivit liderilor de sindicat din Timiș, 50% dintre profesori din județ vor continua greva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004718 (s)