News Flash:

Timișorenii votează proiectele pentru comunitate

Campania de bugetare participativă „Timișoara decide” este în plină desfășurare

13 Iunie 2023
235 Vizualizari | 0 Comentarii


Timișorenii au început să-și exprime votul asupra proiectelor comunitare înscrise în campania de bugetare participativă organizată de Primăria Timișoara, care beneficiază de un buget de 4,2 milioane de lei pentru acest an.

Inițiativele propuse în cadrul campaniei de bugetare participativă a Primăriei Timișoara pot fi votate începând cu data de 1 iunie și până în 2 iulie. Primarul Dominic Fritz a anunțat că deja câteva mii de persoane au votat proiectele propuse pentru dezvoltarea comunității.

„3.500 de timișoreni au votat deja proiectele favorite din campania de bugetare participativă. Timp mai este până în 2 iulie. Voi votați, Primăria implementează. Timișoara decide”, a declarat primarul Timișoarei.

În cadrul campaniei de bugetare participativă "Timișoara decide" au fost depuse în total 41 de proiecte, împărțite în cinci categorii: orașul mobil, orașul verde, orașul relaxat, orașul comunităților și orașul digital. Un aspect nou al programului de bugetare participativă este alocarea bugetară specială pentru cartierele defavorizate, în care zece proiecte eligibile sunt dedicate zonelor Kuncz - Polonă, Ronaț și Fratelia.

Pentru acest an, Primăria Timișoara a alocat un buget de 4,2 milioane de lei pentru campania de bugetare participativă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008038 (s)