News Flash:

Îți place să faci fotografii?

Asociația Timișoara 2023 lansează un concurs de fotografie

13 Iunie 2023
256 Vizualizari | 0 Comentarii


 Asociația Timișoara 2023 organizează un concurs de fotografie, invitând persoanele care reușesc să surprindă în imagini frumusețea și autenticitatea orașului să se înscrie. Fotografiile selectate vor fi expuse în cadrul unei expoziții.

„Timișoara în obiectiv! Ai șansa de a surprinde în imagini frumusețea și autenticitatea orașului tău! Timișoara este un oraș plin de viață, care te încântă cu o multitudine de stări, emoții, momente și experiențe unice. Este dincolo de orice tipar, cu o personalitate și un farmec aparte. Un mix fascinant de influențe culturale, de la muzică și artă până la gastronomie și arhitectură, fac din Timișoara un oraș în care diversitatea, creativitatea, tradiția și inovarea coexistă într-o armonie perfectă. Pentru a celebra acest oraș minunat, Asociația „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și Facultatea de Arte și Design Timișoara – UVT te provoacă să-ți pui talentul de fotograf la încercare și să surprinzi esența Timișoarei în cel mai autentic mod posibil”, transmite Primăria Timișoara.

Numele concursului de fotografie este "Timișoara Incognito - Liber de stereotipuri". Cele mai impresionante imagini vor fi evaluate de un juriu de specialiști și vor fi prezentate într-o expoziție specială.

Participanții pot trimite fotografiile până pe data de 20 iunie, la adresa de email concurs•timisoara2023.eu. Pentru mai multe informații despre concurs, puteți accesa pagina AICI!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005581 (s)