News Flash:

Patru angajati ai firmei de salubrizare a Timisoarei, prinsi cand furau motorina din utilaje

22 Octombrie 2021
393 Vizualizari | 0 Comentarii
salubrizare

 

Ghinion teribil pe patru barbati pusi pe furat, la Timisoara. Ei au fost observati de o patrula de jandarmi chiar in timp ce furau motorina din camioanele firmei care se ocupa de salubrizarea orasului, la care erau angajati. Hotii reusisera „sa traga” din rezervoare aproximativ 180 de litri de motorina.

Cei patru au fost vazuti de jandarmi in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1.30. Scoteau motorina din mai multe camioane, iar oamenii legii au intrat la banuieli.
„In data de 21 octombrie a.c., in jurul orelor 01:30, jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod”, in timp ce executau serviciul de patrulare in zona de responsabilitate, au depistat pe o strada din municipiul Timisoara patru barbati in timp ce sustrageau cantitatea de aproximativ 180 litri de combustibil, in mai multe recipiente, din autocamioanele societatii comerciale in cadrul careia erau angajati”, transmit cei de la Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara.
Combustibilul a fost returnat reprezentantilor firmei Brantner, care se ocupa de salubrizarea orasului, iar angajatii vor fi acum cercetati penal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008054 (s)