News Flash:

Cultura de canabis descoperita de politisti in urma unor perchezitii, in Timis si Caras-Severin

26 August 2021
403 Vizualizari | 0 Comentarii
cannabis

Descinderi ale politistilor timiseni si caraseni de la crima organizata, in Timis si Caras. Oamenii legii au descins la locuintele unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc. Au descoperit o intreaga cultura, dar si un pistol.
 
Politistii de la crima organizata din Timis si Caras au descins in trei locatii din cele doua judete. Au vizat membrii unei retele suspectate de trafic de droguri. Acestia, sase barbati cu varste cuprinse intre 20 si 31 de ani, cultivau drogurile si le distribuiau in cele doua judete.

„In urma activitatilor, au fost descoperite si ridicate o cultura out-door, formata din 7 plante de cannabis, 300 de grame de fragmente vegetale uscate, pregatite pentru distribuire, instrumente folosite la prepararea dozelor, precum si un pistol, despre care urmeaza a se stabili daca era detinut legal.

Din cercetari a rezultat faptul ca un barbat, de 28 ani, din judetul Timis, ar fi cultivat droguri de risc la domiciliu, pentru consum propriu si pentru distributie.

Drogurile de risc ar fi fost distribuite, ulterior, in Timis si Caras-Severin, fie in mod direct, fie prin intermediari, de asemenea consumatori de droguri, contra unor sume de bani”, transmit politistii caraseni.

La descinderi au participat si jandarmi din ambele judete.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005095 (s)