News Flash:

Parcare subterana cu plata, in Timisoara

9 Februarie 2014
1221 Vizualizari | 0 Comentarii

Timișorenii care vor își vor parca mașina la mall vor scoate bani din buzunar. De săptămâna viitoare, parcarea subterană va costa 2 lei pe oră, iar cea exterioară va rămâne în continuare gratuită.

La cele două intrări în parcarea subterană au fost deja montate aparatele de taxat, iar tichetele pot fi achiziţionate şi de lnfocentru.  

“Intrarea şi ieşirea din zona de parcare subterană se va face exclusiv pe baza tichetului de parcare eliberat de aparatele de taxare automată. Plata se poate realiza la oricare dintre cele şase automate de plată montate în zonele de acces dinspre mall către parcarea subterană. Din momentul plăţii şi al validării tichetului, şoferii vor avea la dispoziţie încă 30 de minute gratuite pentru ieşirea din parcarea subterană”, anunţă reprezentantii centrului commercial.

Măsura a fost luată pentru fluidizarea traficului şi pentru o utlizare optimă a locurilor de garare. Potrivit reprezentanților centrului comercial, doar cei care vor face cumpărături de peste 100 de lei vor putea beneficia de o oră gratuită de parcare, dacă vor prezenta bonul fiscal la infocentrele din incintă.

Astfel, parcarea subterană va fi deschisă  în fiecare zi a săptămânii, de la ora  08.00 – 22.00. Pentrutimisoara.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0994 (s) | 33 queries | Mysql time :0.040760 (s)