News Flash:

Cu mana-ntinsa la Guvern. Primarul Robu cere bani pentru spitalul regional si Gara de Nord

9 Februarie 2014
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Primarul Nicolae Robu aşteaptă ca Guvernul să fie mai atent cu Timişoara şi să aloce bani pentru cateva obiective importante pentru oraş. Edilul şef susţine că a trimis adrese premierului Victor Ponta şi ministrului Sănătăţii pentru ca din fonduri europene să fie realizat spitalul regional.
“Noi nu ne-am plans că nu am primit bani de la bugetul de stat pentru că nu ne este în fire să ne lamentăm, ne-am văzut de treabă, ne-am gestionat cat am putut de bine resursele proprii şi ne-am finanţat o mulţime de proiecte care schimbă şi o parte din ele au schimbat deja, oraşul nostru. Dar nu putem să nu reacţionăm  atunci cand Timişoara nu este tratată corect în speţe care nu presupun neapărat alocarea de fonduri de la bugetul statului. Am reacţionat pe de-o parte printr-o declaraţie de presă, pe de altă parte prin postări pe Facebook, dar şi oficial prin adrese transmise premierului Victor Ponta şi  ministrului Eugen Nicolaescu asupra deciziei ca din fonduri europene să se finanţeze realizarea de spitale regionale nu numai la Iaşi, Cluj şi Craiova. Noi considerăm că Timişoara are cel puţin atatea atuuri cate au şi celelalte municipii importante ale Romaniei pentru a găzdui un astfel de spital”, a spus primarul Nicolae Robu.
Primarul Nicolae Robu susţine că s-a adresat şi ministrului Transporturilor căreai i-a cerut finanţare pentru reabilitarea Gării de Nord. “Un alt demers a fost adresat ministrului Ramona Mănescu şi vizează starea Gării de Nord. Am solicitat de asemenea finanţarea pentru cateva obiective extreme de importante ale oraşului nostru care nu pot fi realizate, obiective care nu sunt în jurisdicţia primăriei şi nu are cum să aloce fonduri”, a mai spus Robu. Pentrutimisoara.ro

guvernul spitalul regional
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 33 queries | Mysql time :0.039112 (s)