News Flash:

Antonescu are discutii preliminare cu o parte din liderii PNL. Mariana Campeanu ar scapa de remaniere

7 Februarie 2014
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Mariana C mpeanu
Presedintele PNL, Crin Antonescu, are discutii preliminare cu o serie de lideri ai partidului înaintea reuniunii Biroului Politic National si Delegatiei Permanente a PNL, la Palatul Parlamentului, conform unor surse liberale ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, primind garantii ca nu va fi remaniata.
La ora transmiterii acestei stiri, Crin Antonescu are discutii cu o serie de lideri PNL si ministri, între care Gigel Stirbu, Cristian Adomnitei, Mircea Diaconu, Victor Paul Dobre, Eduard Hellvig, Norica Nicolai, Cristina Pocora, George Scutaru, fiind asteptati însa si alti liberali.
Înainte de a intra în birou, Antonescu a fost întrebat daca ar avea o varianta de rezerva pentru Ministerul de Interne, în situatia în care premierul va refuza nominalizarea PNL.
"Nu am nevoie de rezerva", a replicat liderul PNL, mentionând însa ca are la dispozitie întreaga zi pentru a discuta cu Victor Ponta.
De la ora 11.00 este programata reuniunea Biroului Politic National al PNL, care va fi urmata de cea a Delegatiei Permanente.
Potrivit unor surse din PNL, ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a primit garantii ca nu va fi remaniata din functie cu ocazia Delegatiei Permanente a PNL de astazi, în conditiile în care aceasta se afla pe lista ministrilor liberali ce ar urma sa fie înlocuiti.
Liberalii ar urma sa valideze în BPN si DP nominalizarea lui Eugen Nicolaescu în pozitia de ministru de Finante si vicepremier, pe cea a lui Cristian Busoi pentru Ministerul Sanatatii, precum si pe Sorin Frunzaverde pentru Ministerul de Interne si Teodor Atanasiu pentru Ministerul Economiei, în locul lui Andrei Gerea.
Pe de alta parte, este de asteptat ca la nivelul Biroului Politic National al PNL, dar si al Delegatiei Permanente, sa fie pusa în discutie situatia si a altor ministri de catre unii lideri din partid. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1098 (s) | 22 queries | Mysql time :0.031073 (s)