News Flash:

Primaria Timisoara are un nou purtator de cuvant

8 Februarie 2014
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolae Robu
Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a stabilit într-un final cine poate îndeplini atribuţiile de purtător de cuvant al instituţiei. A dat o dispoziţie prin care o deleagă pe Alina Pintilie, şefa Direcţiei de Comunicare a municipalităţii, provizoriu, pentru această funcţie. Asta nu înseamnă însă că se va şi schimba ceva la nivel de comunicare, a ţinut să precizeze Robu! „Am semnat dispoziția primarului prin care, avand în vedere că persoana care a avut în fişa postului anterior atribuţii de purtător de cuvant s-a suspendat, fiind consilier local (n.r. – Flavius Boncea), am mandatat provizoriu ca atribuţiile de purtător de cuvant să intre în fișa postului directorului Direcției de Comunicare a PMT, Alina Pintilie. Este semnată dispoziția primarului chiar de joi, 6 februarie”, a declarat, vineri, Robu.
Asta nu înseamnă neapărat vreo schimbare la nivel de comunicare. Principalele comunicări le va face… tot primarul Nicolae Robu. Edilul-șef consideră că municipalitatea a comunicat bine și pe perioada cat n-a avut oficial un purtător de cuvant de cand este el primar.
„Nu vă așteptați acum să fie schimbări radicale. Şi pană acum, Alina Pintilie a comunicat cu presa atunci cand am considerat că este cazul să comunice altcineva decat eu, chiar dacă nu a avut trecute în fișa postului astfel de atribuțiuni. De acum înainte se va întampla la fel ca și pană acum. Cand va fi ceva de comunicat de către dansa, va comunica dansa, cand voi considera că e mai potrivit să comunic eu nemijlocit, voi comunica eu. Eu cred că Primăria Municipiului Timişoara, dincolo de aspectele formale, nu a fost deficitară în actul de comunicare, dimpotrivă, dacă facem comparație cu cat se comunică de către alte primării de orașe comparabile sau cu cat se comunica înainte prin mass-media cred că putem vedea că actul de comunicare este mult mai intens de cand sunt eu primar”, a mai afirmat Robu.
Tion.ro 

robu flavius boncea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1090 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026231 (s)