News Flash:

Celia, primele detalii despre botezul fetitei. Artista a devenit mamica in urma cu cateva luni

9 Iunie 2022
346 Vizualizari | 0 Comentarii
Celia

Celia traieste o frumoasa poveste de dragoste de un deceniu alaturi de sotul ei australian, Ardeli Ancuta, si au impreuna un baietel de sapte ani, dar si pe mezina familiei, Sara Maria, care va avea botezul curand. 

Celia a devenit mamica la inceputul acestui an. Artista a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa care a primit nota 10 la nastere. Desi nu este prima ei sarcina, emotiile au fost la fel de mari pentru vedeta. Celia este foarte fericita ca cei doi copii ai ei se inteleg de minune, iar mezina a fost acceptata cu bratele deschise de catre fratiorul ei mai mare. Tocmai de aceea, artista deja a pus la cale toate detaliile botezului.


„Botezul il facem pana la urma in Romania, la Deva, in luna august. Pentru cele mai multe neamuri, prieteni, care vin de la Bucuresti, e acelasi lucru daca vin la Deva sau daca veneau la Timisoara', a declarat Celia.

„Baietelul meu nu e gelos. Este fericit. El si-a dorit-o foarte mult pe surioara lui. Este o diferenta de 7 ani intre ei, dar nu conteaza diferenta. Si daca era o diferenta de patru sau de cinci ani era acelasi lucru. Baietelul merge la scoala. A facut varicela, din pacate. Acum este acasa', a mai completat ea, pentru sursa citata. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005485 (s)