News Flash:

Dorian Popa si-a cumparat o... strada. Cum planuieste vloggerul sa se extinda in domeniul imobiliarelor

15 Martie 2022
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa se simte din ce in ce mai atras de domeniul imobiliar. Dupa ce a facut timp de ani buni daily vlog de la constructia casei, 2022 l-a gasit pe Dorian mai motivat ca niciodata.


Chiar daca este domeniu nou pentru el, Dorian are de gand sa se informeze si sa faca totul ca la carte pentru ca noul lui cartier sa fie pe lista preferintelor viitorilor locatari. Dorian si-a facut lectiile si are de gand ca noile constructii din Hatz Residence sa fie fara greseala. La cat de motivat il stim pe Dorian, cu siguranta vom avea parte de multe vloguri de la constructia Hatz Residence. 

"Ideea cu cartierul mi-a venit in momentul in care mi-am dat seama ca m-am mutat intr-o zona “virgina” si ca vor urma sa vina vecinii mei.

Si am inceput sa ma gandesc cine vor fi acestia. Am zis ca mai bine aleg eu cine se va muta langa mine. Stiam ca e o idee super cool, dar nu stiam daca imi va si iesi planul de a putea cumpara terenul din jurul casei mele. Uite asa a incoltit in capul meu ideea de un cartier care sa se numeasca “Hatz Residence”.", a declarat Dorian Popa, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

"Evident, toata lumea radea, mie mi se parea cool, nu mi se parea nimic deplasat. E drept ca fenomenul “hatz” era un pic la inceput, nu pantentasem, nu branduisem atat de bine acest onomatopeu, ca obiectiv vorbind asta este, o interjectie si odata cu trecerea timpului, dandu-mi seama ca vlogurile in care eu imi construiam propria casa au prins foarte bine la public si ca oamenii sunt foarte interesati de zona de constructii si imobiliare pe YouTube, am zis sa imbin utilul cu placutul si sa continui pe YouTube treaba cu constructiile.

D ar cum o pot continua? Pai, cumpar terenurile pe care mi le propusesem sa le cumpar, imi aleg si vecinii, am si vloguri de constructie si, de ce nu, fac si un business, ca, pana la urma nu e un secret faptul ca imobiliarele sunt un business de succes. Mai mult de atat, sunt business-men de succes international, care, atunci cand au fost intrebati care ar fi un top 3 al business-urilor in care ar investi au raspuns de trei ori imobiliare. Si locul intai si locul doi si locul trei.", a explicat Dorian Popa, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007412 (s)