News Flash:

S-ar putea să revină în Scoția

Oficialii lui Rangers vor să-l readucă în lot pe Ianis Hagi

11 Octombrie 2023
159 Vizualizari | 0 Comentarii


Ianis Hagi, împrumutat la Deportivo Alaves până la finalul sezonului, ar putea face o nouă schimbare de echipă. La Rangers, rezultatele nu au fost cele așteptate, ceea ce a dus la demiterea lui Michael Beale de pe postul de manager. Acesta fusese reticent în privința aducerii lui Ianis Hagi la echipa scoțiană, motiv pentru care mijlocașul român a fost trimis în împrumut în La Liga, la Deportivo Alaves.

Cu schimbarea la conducerea echipei, oficialii lui Rangers doresc acum să-l reintegreze pe Ianis Hagi în lot. Jucătorul de 24 de ani a avut evoluții solide în Spania, reușind să devină titular la Deportivo Alaves. Cu toate acestea, în iarna următoare, ar putea să-și schimbe din nou clubul.

Împrumutat în Spania până în vara anului viitor, Ianis Hagi ar putea reveni în Scoția în doar câteva luni. Oficialii lui Rangers sunt hotărâți să facă schimbări semnificative în echipă în perioada de transferuri din iarnă, iar mijlocașul român face parte dintre jucătorii luați în calcul, mai ales după ce a fost îndepărtat din lot de Michael Beale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1359 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005809 (s)