News Flash:

Este pregătit să schimbe echipa

Daniel Pancu a anunțat vor apărea mai multe schimbări în lotul naționalei României U21

5 Octombrie 2023
149 Vizualizari | 0 Comentarii

Daniel Pancu (46 de ani) a anunțat că vor avea loc mai multe modificări în lotul naționalei de fotbal sub 21 de ani a României, în cadrul următoarei acțiuni.

După dezamăgirea provocată de prestația echipei la debutul în preliminariile EURO U21 2025, în care România a suferit o înfrângere cu scorul de 2-3 în Albania, deși a condus cu 2-0, Daniel Pancu se pregătește să efectueze schimbări semnificative în componența echipei pentru următorul meci.

„Cu siguranță vor fi schimbări… patru-cinci. Sunt nemulțumit de echipa care a început. Am fost dezamăgit. Poate nici eu nu am fost inspirat. De fapt, dacă am pierdut, sigur nu am fost inspirat”, a declarat Daniel Pancu, la Liga Digi Sport.

România U21 va juca următoarele meciuri împotriva Armeniei pe 13 octombrie și Finlandei pe 17 octombrie, ambele pe teren propriu.

Totodată, Daniel Pancu a subliniat că eșecul cu Albania nu a fost încă depășit, deoarece considera că Albania era principala contracandidată pentru ocuparea locului doi în grupa din care mai fac parte și Elveția, Muntenegru, Finlanda și Armenia.

„Jucăm acasă, avem nevoie, pentru că am pierdut o șansă mare. Am trecut greu, pentru că antrenorul rămâne bătut o lună și ceva. Am pierdut o șansă mare. Pe Albania o vedeam principala contracandidată la calificare”, a declarat Daniel Pancu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006739 (s)