News Flash:

Pe un nou drum către succes

Înotătorul român, David Popovici a ales să studieze la FPSE din cadrul Universității din București

3 Octombrie 2023
171 Vizualizari | 0 Comentarii


Înotătorul român David Popovici, în vârstă de 19 ani și dublu campion mondial la 100 și 200 de metri liber, a început prima sa zi la facultate în calitate de student.

David Popovici a ales să urmeze cursuri la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București și a susținut un discurs la ceremonia de deschidere a anului universitar, adresându-se profesorilor și colegilor săi.

La evenimentul de deschidere au participat numeroși oficiali, printre care rectorul Universității din București, prof. univ. dr. Marian Preda, președintele Senatului UB, conf. univ. dr. Claudiu-Paul Buglea, prorectorul UB prof. univ. dr. Lucian Ciolan, președintele Consiliului de Orientare și Analiză Strategică al UB, prof. univ. dr. Romiță Iucu, precum și decanul Facultății de Psihologie și Științele Educației a UB, prof. univ. dr. Florin Emilian Verza.

Evenimentul a avut loc în Campusul Universității din București din Panduri, conform anunțului publicat pe pagina de Facebook a Universității din București.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006121 (s)