News Flash:

La un pas de podium

Sabina Voinea, locul 4 la Campionatul Modial de Gimnastică, de la Antwerp

10 Octombrie 2023
166 Vizualizari | 0 Comentarii

La vârsta de 16 ani, Sabrina Voinea a impresionat la Campionatul Mondial de gimnastică din Belgia, de la Antwerp. Deși nu a reușit să obțină o medalie, prestația sa a fost extrem de apreciată de către public și jurați. Sabrina s-a prezentat în finala de la sol cu încredere și a obținut un punctaj de 13,766, aproape de o medalie. Chiar dacă nu a câștigat, a fost aplaudată și a atras atenția tuturor.

Starul gimnasticii, Simone Biles, a alergat către ea la final și i-a oferit încurajări, spunându-i că are șanse mari să urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Mama sa, Camelia Voinea, vicecampioană olimpică și campioană mondială, a fost extrem de fericită pentru evoluția fiicei sale.

Chiar dacă locul 4 la un Campionat Mondial poate părea puțin pentru unii, pentru sportul românesc este o performanță remarcabilă. Programul "Țară, țară, vrem campioane!" implementat de antrenorii Octavian Bellu și Mariana Bitang începe să dea roade, iar Sabrina și alte gimnaste reprezintă viitorul sportului românesc.

Cu susținerea și talentul ei, este posibil ca Sabrina să obțină medalii la viitoarele competiții și să reprezinte cu mândrie România și Constanța la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006791 (s)