News Flash:

Ghinion!

FC Farul a pierdut primul meci din actuala ediţie a Cupei României la fotbal

28 Septembrie 2023
156 Vizualizari | 0 Comentarii

Echipa FC Farul a suferit o înfrângere în primul său meci din actuala ediție a Cupei României la fotbal, pierzând cu scorul de 0-2 (0-1) în fața echipei FC Voluntari, în Grupa D. În acest meci, FC Farul a avut în componență jucători care au avut foarte puține minute de joc în actualul sezon al Superligii.

Gazdele au deschis scorul prin Daniel Florea (min. 7), care a trimis mingea în plasă de la 7 metri distanță după o centrare de la Nicolae Carnat, un jucător care a venit chiar de la FC Farul. Echipa FC Voluntari a asigurat victoria prin golul marcat de Ionuț Andreș cu un șut de cap (min. 85), după un corner executat de islandezul Runar Mar Sigurjonsson.

Până în minutul 75, FC Farul nu a reușit să creeze nicio ocazie notabilă, singura lor ocazie importantă venind prin lovitura de cap a lui Kevin Boli, care a fost respinsă de portarul Jesus Fernandez.

În timpul meciului, au existat două faze cu circumstanțe de penalty care nu au fost acordate după intervenția arbitrajului video (VAR): prima în minutul 51, în careul FC Farul, când Gustavo Marins l-a lovit cu cotul pe Andrei Dumiter într-un duel aerian, și a doua în minutul 87, în careul gazdelor, când Patricio Matricardi l-a lovit cu mâna în față pe Ionuț Cojocaru.

În acest meci, Gustavo Da Costa, ginerele fostului mare fotbalist brazilian Rivaldo, a debutat pentru FC Farul. Rivaldo este noul acționar al clubului constănțean.

În următoarele două etape din Grupa D a Cupei României, FC Farul va juca împotriva celorlalte echipe, Gloria Buzău și Universitatea Craiova, în deplasare.

În alt meci din Cupa României, Dinamo București și FC U Craiova au încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), pe Arena Națională, într-un meci din Grupa C. Dinamo a deschis scorul prin Costin Amzăr (min. 18), dar FC U Craiova a egalat după pauză, prin francezul Yacine Bahassa (min. 66 - penalty), după ce el însuși a fost faultat în careu de Dani Iglesias.

În altă partidă din Cupa României, Oțelul Galați a învins categoric echipa de liga a treia SCM Zalău, cu scorul de 4-1 (3-1), într-un meci din Grupa C. Pentru Oțelul Galați au marcat George Cîrjan (min. 14 - penalty, 36), Jonathan Cisse (min. 21) și Rosario Latouchent (min. 75), în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost marcat de Alexandru Cherecheș (min. 45+4).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)