News Flash:

Oana Zavoranu a desfiintat-o pe Andreea Marin. ”Face reclama la perii de WC”

29 Octombrie 2021
357 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Zavoranu Andreea Marin

Oana Zavoranu a revenit si este mai pregatita ca niciodata sa le face praf pe divele de la noi. Querida nu s-a ferit nicio secunda din a arunca cele mai dure replici la adresa vedetelor de la noi, iar acum ca a inceput sezon nou, este mai pornita ca niciodata.

Oana Zavoranu nu are motive sa se planga. Querida are material pentru emisiunea ei, inca trei sezoane de acum incolo. Vedetele de la noi mereu fac cate ceva care sa-i atraga atentia lui Zavo, iar de data asta, Andreea Marin a fost tinta perfecta. 

Din punctul actritei de vedere, cele mai multe dintre promovarile pe care persoanele publice le fac nu le aduc deloc cinste. Chiar daca pana acum nu a luat-o in vizor pe Andreea Marin, „Zana Surprizelor” nu a scapat nepedepsita, pentru ca Zavo vede tot.
Indragita actrita nu a fost deloc blanda in declaratii, ba chiar a spus ca prezentatoarea nici nu se mai poate numi diva, din cauza postarilor pe care le face. Sotia lui Alex Ashraf ar fi fost de acord ca ea sau oricare alta vedeta sa faca o reclama care nu ii umileste, dar acest lucru se intampla foarte rar. 

„Cand faci reclama la ceva care nu te umileste, atunci e ok. Cand eu sunt cu priza in mana dar atunci cand ma contactezi zici ca ai 300 de asistente, nu e ok. Marin (n.r. – Andreea Marin) face reclame la perii de WC. Am murit in momentul ala. De ce nu spui: „Mie imi place sa ma cufuresc si de aia folosesc?” Pai, in momentul ala mai poti sa fii diva?”, a spus Oana Zavoranu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008677 (s)