News Flash:

Irina Fodor, concediata de la carma emisiunii Asia Express? Anuntul pe care l-a facut Gina Pistol

28 Octombrie 2021
609 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina si Irina

Irina Fodor a fost mereu apreciata de catre fanii Asia Express ca face fata presiunii de a prezenta o emisiune atat de grea. Asta pana acum. Urmand scriptul primit de la producatori, Irina a reusit sa ii revolte pe cei de acasa care au inceput sa reactioneze pe contul de Instagram al emisiunii. Mai exact, acestia au sarit la gatul ei, acuzand-o ca este foarte falsa si ca nici nu se compara cu Gina.

Cei care au urmarit Asia Express si-au dat seama ca aseara, Irina a trait unele dintre cele mai intense emotii. Prezentatoarea a fost cu sufletul la gura si s-a rugat ca echipa Natanticu sa nu paraseasca competitia. Pe cat de empatica a fost Irina, pe atat de dezgustati au fost fanii. Acestia nu au fost deloc de acord cu comportamentul ei si au tras-o la raspundere pentru falsitatea de care a dat dovada. Telespectatorii au fost foarte nemultumiti de faptul ca pentru familia Natanticu a varsat lacrimi, iar de la Zarug si de la Lorelei nu si-a luat nici macar la revedere. 

”Prea ipocrita, Irina, atata teatru ieftin!”, ”Irina, esti o mare falsa! Vezi, Doamne, ce lacrimi de crocodil versi pentru unii, iar altora nu le acorzi nici ramas bun.”, ”Prea trasa de par reactia si mult prea falsa!”, ”Falsitatea intruchipata. Unde esti tu, Gina?”, au fost doar cateva dintre reactiile fanilor.

Acum, acestia cred ca Irina va fi scoasa din carti pentru urmatoarele sezoane de Asia Express si ca in locul va fi adusa Gina. Momentan, nimeni nu a declarat nimic, ci doar Gina a spus cat de greu este sa fii prezentator intr-un proiect atat de provocator. 

”Ai impresia ca prezentatoarea ajunge acolo ca o zana, dar ziua mea incepea pe la 3.30 sau 4 dimineata. Eu ajungeam inaintea concurentilor, aveam de tras cadre. Eu nu aveam timp mort, singurul timp mort era in masina, cand ma deplasam dintr-un loc in altul. Era foarte greu!”, povestea, acum ceva timp, Gina Pistol despre filmarile de la Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006127 (s)