News Flash:

Cleopatra Stratan si Edward Sanda isi pun viata pe tava. Cei doi se apuca de vlog vor sa arate pe Instagram intreaga luna de miere

13 Septembrie 2021
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Stratan Edward

Cleopatra Stratan si Edward Sanda se bucura din plin de luna de miere din Italia, dar asta nu inseamna ca au uitat de fanii de acasa. Cei doi le pregatesc urmaritorilor multe surprize, iar una dintre ele deja a fost anuntati chiar de catre ei pe contul de Instagram.


Cleopatrei Stratan si lui Edward Sanda le prieste de minune viata de proaspat casatoriti. Cei doi au avut de nunta de vis si, chiar daca evenimentul lor a atras o multime de critici pentru ca a fost atipic, fara nasi, cuplul nu a pus la suflet astfel de rautati gratuite. La scurt timp dupa nunta, Cleo si sotul ei au plecat in luna de miere si au ales una dintre cele mai luxoase si vanate destinatii de catre starurile din afara. Proaspetii insuratei au mers in Sardinia si, desi sunt departe de casa, nu au uitat nicio secunda de fanii lor.

”Dragilor, Cledwtii, adica eu si Edward vrem sa va anuntam ca de maine dam startul unui proiect foarte misto, nou si inovativ, aici, pe Instagram si anume, daily vlog. Ati mai auzit de asa ceva? Daily vlog pe Instagram! Pe Instagram, nu pe Youtube, nu in postari, ci in Insta Stories, asa ca o sa filmam si o sa vedeti si voi ce facem, unde mergem. Facem un fel de daily vlog, aici pe Instagram va asteapta foarte multe surprize, o sa includem giveaway-uri, live-uri, interactiuni cu voi, asa ca anuntati-va prietenii pentru ca incepe ceva nou, ce nu s-a mai facut niciodata in Romania. Fiti pe faza cu noi! O sa facem in fiecare luni seara live cu voi, o sa interactionam impreuna, o sa discutam si o sa dezbatem chestii, o sa fie foarte interesant. Si pregatiti-va pentru surprize noi!”, au spus cei doi duminica pe Insta stories.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006607 (s)