News Flash:

Oana Roman „a luat foc” in trafic. Vedeta a rabufnit la adresa celor care habar n-au sa conduca

7 Aprilie 2022
427 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman nu sta prea mult pe ganduri atunci cand este deranhata de ceva. Vedeta a ajuns la capatul rabdarii cu traficul din capitala si nu ii mai intelege pe cei care nu respecta nicio regula de circulatie. Nefiind la prima experienta proasta cu participantii la trafic, Oana Roman le-a transmis un mesaj pe Instagram, in ideea ca ii va responsabiliza pe mai multi.

Oana Roman a inceput sa isi reia activitatile profesionale dupa ce s-a recuperat de Covid. Vedeta trebuie sa strabata orasul in lung si in lat pentru a-si duce la indeplinire sarcinile, iar asta inseamna multi nervi tocati in traficul din Capitala. Oana este foarte revoltata pe soferii care isi fac singuri legea si care considera ca doar ei sunt prezenti pe strazile din Romania. Vizibil enervarata, sotia lui Marius Elisei a pus mana pe Instagram si i-a tras pe toti la raspundere, stiind ca sunt mai multi in aceeasi situatie.

''Unii soferi sunt un real pericol public in trafic. E ceva rau de tot si nu sunt neaparat femei, dar unii soferi sunt o nenorocire, mal ales pe traficul asta. Ar face mai bine sa stea acasa'', a declarat Oana Roman pe retelele de socializare.

„Stam la bariera la Pipera si domnisoara s-a bagat in fata nebuna, se grabeste. Mai are putin si trece peste bariera. M-a si injurat. (...) Cam asta e Romania, ne bagam in fata ca n-avem timp si n-avem educatie, bun simt. Nu a vrut ea sa stea la coada, a vrut ea sa fie prima, sa-mi taie mie calea la bariera. Bravo, fetita, esti foarte smechera, ai ajuns departe bagandu-te in fata”, a transmis Oana Roman la InstaStory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006709 (s)