News Flash:

Piedone a fost retinut. Primarul sectorului 5 era in aeroport cand a fost „saltat” de politie

29 Aprilie 2022
400 Vizualizari | 0 Comentarii
Piedone

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost retinut in aceasta dimineata, de catre procurori DNA, pe aeroportul international Otopeni, scrie Antena 3.

UPDATE, ora 12:06: Avocatul lui Cristian Popescu Piedone a oferit primele declaratii. Vlad Hosu a declarat ca primarul sectorului 5 a fost ridicat de catre DNA si a fost adus cu mandat de aducere, „ in conditiile in care nu mai fusese citat pana acum!”.

„Deci nu este vorba in niciun fel despre o rea credinta din partea domniei sale”, a mai spus avocatul lui Piedone, potrivit antena3.ro.
Primarul Piedone, pe numele caruia exista un mandat de aducere, se pregatea sa plece in vacanta alaturi de familie atunci cand a fost oprit pe aeroport de ofiterii judiciari.

Primarul sectorului 5 urma sa plece in Italia, dar a fost oprit si ridicat de autoritati vineri dimineata, in jurul orei 07:00-07:30.

Potrivit acelorasi surse, in aceste momente, Cristian Popescu Piedone se afla in fata procurorilor de la Directia Nationala Anticoruptie pentru a da declaratii intr-un nou dosar.


Potrivit informatiilor obtinute de G4Media, Piedone este vizat intr-un nou dosar, altul decat dosarul Colectiv, in care a fost condamnat in prima instanta.

Fostul primar al Sectorului 4 este acuzat, in dosarul Colectiv, de doua infractiuni de abuz in serviciu si inca asteapta verdictul final dat de instanta. La Tribunalul Bucuresti, Piedone a primit o condamnare la inchisoare de 8 ani si 6 luni.

Verdictul final va fi dat de Curtea de Apel Bucuresti, dar acesta a ramas in pronuntare inca din data de 21 decembrie 2021. De atunci si pana-n prezent, anuntarea verdictului definitiv a fost amanata de 5 ori.

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone urmeaza ca in data de 3 mai 2022 sa afle daca va intra in inchisoare sau nu, pentru tragedia care s-a petrecut la Colectiv in anul 2015, informeaza b365.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006532 (s)