News Flash:

Gata cu libertatea!

Criminal american, descoperit după aruncarea la întâmplare a unei gume de mestecat

27 Martie 2024
100 Vizualizari | 0 Comentarii


Un incident aparent minor, cum ar fi aruncarea la întâmplare a unei gume de mestecat, a condus la dezvăluirea unui coșmar pentru un criminal american care a reușit să trăiască în libertate timp de peste 44 de ani.

Robert Plympton, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit vinovat săptămâna trecută pentru o acuzație de crimă de gradul I și patru acuzații de crimă de gradul doi legate de uciderea studentei Barbara Tucker de la Mt. Hood Community College, conform unui comunicat de presă emis de procurorul comitatului Multnomah, Oregon.

Potrivit comunicatului, Tucker, în vârstă de nouăsprezece ani, a fost „răpită, agresată sexual și bătută până la moarte” pe 15 ianuarie 1980. Acuzațiile de viol și abuz sexual împotriva lui Plympton au fost retrase, conform unui document publicat de biroul procurorului.

Plympton a pledat nevinovat, iar avocații săi intenționează să facă apel. „Vom face recurs și suntem încrezători că condamnările sale vor fi anulate”, au declarat avocații Stephen Houze și Jacob Houze pentru CNN. Plympton rămâne în custodie în comitatul Multnomah în timp ce își așteaptă sentința, conform biroului procurorului. Audierea este programată pentru iunie.

Martorii au relatat că au observat o femeie în suferință în timpul crimei, conform documentului procurorului. O femeie a remarcat o femeie „cu fața însângerată”, iar o altă femeie a povestit că „a văzut un bărbat care se uita prin tufișurile din apropierea parcării facultății”.

Un bărbat a auzit o femeie țipând și a observat două siluete în depărtare, în timp ce un alt martor a remarcat o femeie cu urme de noroi pe pantaloni, întinsă pe marginea drumului. Cadavrul lui Tucker a fost descoperit în dimineața următoare lângă o parcare de către studenți care se îndreptau spre cursurile colegiului din Gresham, conform comunicatului de presă al procurorului.

„Aceste cazuri reci nu sunt pierdute sau uitate de departamentul nostru”, a afirmat fostul șef al poliției, Claudio Grandjean, într-o declarație după arestarea lui Plympton în iunie 2021.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1361 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006181 (s)