News Flash:

Bine de știut!

Meta, compania care deține WhatsApp, lansează o nouă funcție pentru utilizatori

25 Martie 2024
86 Vizualizari | 0 Comentarii


Meta, compania care deÈ›ine WhatsApp, a lansat o nouă funcÈ›ie pentru utilizatorii săi. Această opÈ›iune va fi disponibilă pentru toÈ›i utilizatorii în curând, după o perioadă de testare.

Transcrierea mesajelor vocale este una dintre cele mai cerute funcÈ›ii de către utilizatorii WhatsApp. Această opÈ›iune va fi utilă în medii zgomotoase, unde utilizatorii nu vor mai fi nevoiÈ›i să asculte mesajele vocale la volum maxim. Ea oferă posibilitatea citirii mesajelor vocale în loc de ascultare, fiind benefică È™i pentru persoanele cu deficienÈ›e de auz.

Odată activată funcÈ›ia din setările aplicaÈ›iei, va fi suficientă o singură atingere pentru a obÈ›ine transcrierea mesajului vocal. Mesajul audio va rămâne, de asemenea, disponibil.

Procesul de transcriere are loc local pe dispozitiv, fără a fi necesară trimiterea datelor prin cloud. Singura cerință este descărcarea unui pachet de 150 MB pentru conversia vocii în text. Noua funcÈ›ie este disponibilă în versiunea beta 2.24.7.8 a aplicaÈ›iei WhatsApp pentru Android.

Lansarea oficială pentru toÈ›i utilizatorii, pe platformele Android È™i iPhone, precum È™i pe PC È™i web, va avea loc în curând.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006016 (s)