News Flash:

Bine de știut!

Meta, compania care deține WhatsApp, lansează o nouă funcție pentru utilizatori

25 Martie 2024
77 Vizualizari | 0 Comentarii


Meta, compania care deține WhatsApp, a lansat o nouă funcție pentru utilizatorii săi. Această opțiune va fi disponibilă pentru toți utilizatorii în curând, după o perioadă de testare.

Transcrierea mesajelor vocale este una dintre cele mai cerute funcții de către utilizatorii WhatsApp. Această opțiune va fi utilă în medii zgomotoase, unde utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să asculte mesajele vocale la volum maxim. Ea oferă posibilitatea citirii mesajelor vocale în loc de ascultare, fiind benefică și pentru persoanele cu deficiențe de auz.

Odată activată funcția din setările aplicației, va fi suficientă o singură atingere pentru a obține transcrierea mesajului vocal. Mesajul audio va rămâne, de asemenea, disponibil.

Procesul de transcriere are loc local pe dispozitiv, fără a fi necesară trimiterea datelor prin cloud. Singura cerință este descărcarea unui pachet de 150 MB pentru conversia vocii în text. Noua funcție este disponibilă în versiunea beta 2.24.7.8 a aplicației WhatsApp pentru Android.

Lansarea oficială pentru toți utilizatorii, pe platformele Android și iPhone, precum și pe PC și web, va avea loc în curând.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004441 (s)