News Flash:

Incident șocant în Timișoara

O timișoreancă a fost violată în casa scării blocului în care locuieşte

6 Iulie 2023
261 Vizualizari | 0 Comentarii

În orașul Timișoara, o femeie în vârstă de 45 de ani a fost supusă unei agresiuni sexuale în casa scării blocului în care locuiește. Agresorul este un bărbat în vârstă de 54 de ani, care a urmărit-o pe stradă și, sub pretextul că are nevoie de un pahar cu apă, a reușit să intre în apartamentul ei. Victima a încercat să scape și a ieșit în casa scării, dar acolo a fost imobilizată și abuzată de către agresor.

„În data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în mun. Timişoara şi a încercat să întreţină cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere, întrucât victima a reuşit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o şi, prin constrângere fizică şi psihică, a întreţinut un act sexual cu aceasta împotriva voinţei sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, a declarat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Poliția a reușit să-l prindă  imediat pe agresor. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat de comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005801 (s)