News Flash:

La începutul lunii iulie vom redescoperi farmecul cartierului FABRIC din Timișoara

FABRICULTURA revine în 2023 cu o ediție fermecătoare

4 Iulie 2023
234 Vizualizari | 0 Comentarii

În perioada 7-8 iulie, Piața Traian va fi cuprinsă de magia PeriFEERIEI, de o atmosferă de basm, visare și splendoare.
Vom avea ocazia să redescoperim farmecul cartierului FABRIC prin intermediul unor sculpturi impresionante realizate din lemn reciclat, elemente vizuale de ultimă generație și tehnologie de realitate augmentată. De asemenea, vom putea savura deliciile culinare și ospitalitatea Negustorilor de Traian.
Vom celebra acest loc special alături de trupa de underground folclor VIA DACĂ din Republica Moldova și de artiștii locali de la BLAZZAJ, Nadayana & Band și DJ George Allen, care ne vor încânta cu noul lor proiect de reinterpretare muzicală a basmelor românești, intitulat DRUM & BASME.
Nu în ultimul rând, vom avea ocazia să descoperim cultura ucraineană, prezentată chiar de către refugiații care s-au stabilit în Timișoara, prin intermediul artei, meșteșugurilor, gastronomiei, muzicii și filmului.
PeriFEERIA reprezintă cel mai recent capitol al vechii povești a Fabricului și, odată cu acest an de cotitură în istoria orașului Timișoara, marchează un nou început luminos pentru Cartierul de Suflet.
Fabricultura este un proiect de implicare comunitară dezvoltat și implementat de către Asociația Cetatean De Traian. Acest proiect face parte din Programul Cultural Național "Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023" și beneficiază de finanțare prin intermediul programului Grow Timișoara, coordonat de Centrul de Proiecte Timișoara, cu alocări de fonduri provenite din bugetul de stat prin intermediul Ministerului Culturii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005368 (s)