News Flash:

O firma interesata de modernizarea statiilor de tramvai de pe Linia 1 Gara de Nord - Statia Meteo, faza de proiectare

4 Februarie 2022
345 Vizualizari | 0 Comentarii
tramvai 1

La licitatia lansata de Primaria Municipiului Timisoara pentru gasirea unei firme care sa faca proiectul pentru modernizarea statiilor de tramvai de pe Linia 1 a fost depusa o oferta. Aceasta intra in etapa de evaluare.
 
 
O firma este interesata sa faca proiectul pentru modernizarea statiilor de tramvai de pe Linia 1 Gara de Nord – Statia Meteo si retur. Oferta acesteia a intrat astazi, 3 februarie, in etapa de evaluare.

Este vorba despre modernizarea a 34 de statii de tramvai. Se doreste adaptarea peronului la acelasi nivel cu noile tramvaie Bozankaya, cu pavaj tactilo-vizual si zone de avertizare cu un contrast ridicat de culoare, pentru o mai buna delimitare a spatiului. In plus, peroanele vor fi accesibile tuturor, inclusiv batranilor sau celor cu dizabilitati.

„Statiile vor fi prevazute cu sistem de supraveghere video si cu monitoare LCD, care vor arata informatii privind timpul de sosire in statie al urmatorului tramvai si alte date legate de trafic. Vor avea si panouri voltaice pentru generarea de energie, va exista optiunea de incarcare a telefoanelor mobile, acces la Wi-Fi public si un sistem modern de achizitionare a biletelor”, transmit reprezentantii primariei.

Statiile care vor fi modernizate:
Gara de Nord,
Regele Carol I,
Piata Mocioni/Sinaia,
Piata Maria,
Catedrala Mitropolitana,
Spitalul de copii,
Piata 700,
Libertatii,
Continental,
Prefectura,
3 August,
Piata Traian (toate tur-retur, cate 2 statii);
Printul Turcesc,
Sarmisegetuza,
Lalelelor,
V. Economu,
V. Babes,
Meteo,
UMT,
Electrica,
Gara de Est,
Piata Badea Cartan.
In prima etapa va fi realizata documentatia tehnica si obtinerea autorizatiei de construire. Durata de viata a noilor statii este de minim 24 de ani.

Perioada de realizare a documentatiei si proiectarii este de 8 luni. Valoarea estimata a contractului este de 210.084,03 lei fara TVA (sau aproape 50.000 de euro cu TVA).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006955 (s)