News Flash:

Tentativă de omor în județul Arad

O femeie din Sântana a fost atacată cu cuţitul şi un topor de către subalternul soțului său

8 August 2023
221 Vizualizari | 0 Comentarii

Un individ care era angajat la o firmă aparținând Consiliului Local Sântana, din județul Arad, a agresat o femeie folosind un cuțit și un topor. Victima a fost soția șefului său, care îl concediase de curând. Agresiunea a avut loc luni, iar câteva ore mai târziu, agresorul s-a sinucis aruncându-se sub un tren.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, atacul a avut loc când bărbatul în vârstă de 55 de ani s-a deplasat la domiciliul șefului său pentru a se răzbuna. A trecut peste gard și a găsit doar soția șefului (în vârstă de 59 de ani), pe care a înjunghiat-o de mai multe ori în zona toracelui cu un cuțit și a lovit-o în zona capului cu un topor.

Potrivit anchetatorilor, un vecin a auzit strigătele femeii și a încercat să intervină, dar agresorul a fugit.

Câteva ore mai târziu, în aceeași zi, agresorul a fost găsit mort pe șinele căii ferate, în apropierea Gării Sântana, în timp ce era căutat de poliție și procurori. Parchetul a exclus suspiciuni privind moartea sa, stabilind că individul s-a sinucis aruncându-se sub tren.

Femeia care a fost înjunghiată se află internată în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, în secția de Terapie Intensivă.

Viceprimarul orașului Sântana, Dinorel Musca, a declarat că agresorul avea probleme cu consumul excesiv de alcool în ultimele luni.

"Lucrase la o firmă de construcţii a Consiliului Local Sântana, era muncitor. În ultimele luni venea cu băutură la lucru tot timpul, iar şeful său l-a concediat de câteva zile", a precizat viceprimarul.

Investigațiile sunt în curs într-un dosar penal inițiat pentru infracțiuni de tentativă de omor și violare de domiciliu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007017 (s)