News Flash:

Veste bună pentru români!

Începând cu 1 august crește valoarea tichetelor de masă

28 Iulie 2023
314 Vizualizari | 0 Comentarii

Începând cu data de 1 august, valoarea tichetelor de masă va crește de la suma actuală de 30 de lei la 35 de lei, conform anunțului făcut de premierul Marcel Ciolacu. În plus, Guvernul intenționează să mai facă o creștere începând cu 1 ianuarie, astfel încât bonurile de masă să ajungă la valoarea zilnică de 40 de lei. Această majorare urmează să fie aprobată de către Guvern în ședința de astăzi, 27 iulie, prin intermediul unui proiect de ordonanță de urgență.

„Creștem valoarea tichetelor de masă. Măsura anunțată deja din prima săptămână de guvernare e o prioritate pentru acest mandat. Majorăm valoarea tichetelor de la 30 la 35 de lei lunar, începând cu 1 august, și vom ajunge la 40 de lei pe lună, de la 1 ianuarie 2024. E un gest cât se poate de firesc, ținând cont de inflația din acest an”, a transmis Ciolacu. 

Premierul subliniază că această creștere a valorii tichetelor de masă este una justificată, având în vedere inflația prețurilor la alimente. El speră ca prin această ajustare, statul să poată colecta mai eficient taxe și impozite și să contribuie la reducerea economiei subterane.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004516 (s)