News Flash:

De urgență la spital

CRBL a fost implicat, duminică, într-un accident rutier în oraşul Haţeg, în județul Hunedoara

7 August 2023
206 Vizualizari | 0 Comentarii


Duminică, CRBL a fost implicat într-un accident rutier în orașul Hațeg, județul Hunedoara, în timp ce se afla pe o motocicletă. Artistul a efectuat o depășire neregulamentară a unei coloane de mașini și a intrat în coliziune cu o autoutilitară din fața sa. Polițiștii au deschis un dosar penal în urma accidentului, iar CRBL a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.


„La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din oraşul Haţeg, având direcţia de mers Caransebeş spre Haţeg, la intersecţia cu strada Dr. Victor Babeş, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei coloane de maşini aflate în aşteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în faţa sa şi care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeş”, a declarat IPJ Hunedoara, conform news.ro


Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, motociclistul implicat în accident este cunoscutul interpret CRBL. În urma coliziunii, artistul a suferit răni și a fost transportat de un echipaj medical la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ambele persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă în legătură cu acest incident.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004956 (s)