News Flash:

Descoperire șocantă în SUA

O femeie din Centennial, Colorado,a descoperit în pereții casei șerpi

10 Mai 2023
323 Vizualizari | 0 Comentarii


O femeie a avut o surpriză neplăcută după ce a cumpărat o casă nouă și s-a mutat în ea împreună cu cei doi copii ai săi.

Femeia din Centennial, Colorado, era încântată de achiziționarea primei ei case, cu patru dormitoare și două băi, însă nu avea habar ce vietăți se ascundeau în pereți.

Mama în vârstă de 42 de ani nu s-a gândit că va descoperi că locuința este infestată de șerpi. Unul dintre câinii ei a fost cel care a făcut prima descoperire înfricoșătoare.

Arătând spre o ușă din spatele peretelui garajului, Amber a povestit că încerca să despcheteze, iar ”câinele meu s-a ghemuit și a început să se plimbe foarte încet pe aici. M-am apropiat să văd la ce se uita, crezând că este un păianjen sau ceva de genul acesta, și erau două găuri mici chiar aici și am văzut șerpi care se strecurau pe perete. Așa că am intrat în panică”.

Conform relatărilor DailyStar, șerpii au fost descoperiți încolăciți într-o crăpătură din perete. Pereții calzi au indicat faptul că existau mulți șerpi și că situația era mult mai serioasă.

”După toate cercetările, toată lumea spune că sunt o formă de șarpe de jartieră. Dar dau și o atenționare că nimeni nu și-a văzut vreodată șarpele jartieră atât de mare”, a spus ea.

”Nu pot despacheta nimic din lucrurile mele, pentru că mi-e teamă cu siguranță că sunt șerpi în cutii sau sub cutii... Este ca și cum te-ai băga în pat și, dacă cearșaful îți atinge piciorul sau ceva de genul acesta, imediat rupi pătura sau sari din pat pentru a te asigura că nu este nimic acolo. Este dur. Am 42 de ani și aceasta este prima mea casă. Am muncit toată viața pentru ea și nu mă pot bucura de ea. Copiii mei se pot bucura de ea. Sunt speriată de moarte”, a mărturisit ea.

Hall a beneficiat de ajutorul unui specialist în șerpi pentru a scăpa de reptilele care îi invadaseră pereții casei. Acesta a afirmat că șerpii probabil trăiau pe proprietate de cel puțin doi ani. Întreaga "distracție" a costat 1.000 de dolari, dar femeia nu se simte liniștită până nu va sparge betonul pentru a se asigura că nu mai există alte vietăți în vizuina șerpilor.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006459 (s)