News Flash:

Nu reusiti sa va casatoriti sau intampinati mari probleme in aceasta privinta? Rugaciunea de “dezlegare” a cununiei va poate ajuta!

29 Noiembrie 2017
1067 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune dezlegare cununie argatu 759x450

Este vorba despre Rugaciunea de “dezlegare” a cununiei prin mijlocirea Sfantului Anton de Padova…


Foarte multi sunt cei care cred ca au cununiile legate. E foarte posibil pentru ca asa cum exista binele, exista si raul. Dar, n-ar fi rau daca ati asculta si de cuvantul sfantului parinte Argatu, care afirma ca, cei care nu se pot casatori, sunt inrobiti de patima desfranarii. Un ajutor pretios in dezlegarea cununiilor este rugaciunea sfantului Anton de Padova.

Nu va blestemati copiii!

Cununiile nu trebuie sa fie neaparat legata de o vrajitoare, ci puteti avea probleme si daca parintii, cu stiinta sau nu, v-au blestemat. Iar ce inseamna blestemul de mama se stie din cele mai vechi timpuri: „Binecuvantarea tatalui intareste casele fiilor, iar blestemul mamei le darama pana in temelie”.

Orice blestem aduce cu sine o legatura din cauza careia, unii nu se mantuiesc, iar altii au parte de multe necazuri. Indiferent cum sunt rostite, blestemele nu se dezleaga decat prin Spovedanie, iertare si rugaciuni de dezlegare de blestem.

Tineti post!

Inainte de a incepe sa cititi aceasta rugaciune e bine sa tineti post o saptamana, apoi sa va spovediti.

„Doamne Isuse Hristoase, Dumnezeu cel atotputernic, care ai distrus imparatia diavolului si prin Biserica ta ai intemeiat o noua imparatie pe pamant, iar pe noi nevrednicii tai preoti ne-ai investit cu puterea ta dumnezeiasca; cel care ai spus ucenicilor tai: „Mi s-a dat toata puterea in cer si pe pamant si aceasta putere v-o dau si voua…”, milostiveste-te acum si indeparteaza, prin ruga mea, de la slujitorul tau N. (se spune numele…) toate farmecele, toate vrajile si binecuvanteaza-1 cu implinirea dorintei lui de casatorie, inlaturand in vederea aceasta toate piedicile.
Dumnezeule atotputernic, care l-ai creat pe om intru bunatatea ta si binecuvantandu-1, ai zis: „Nu este bine ca omul sa fie singur; sa-i facem un ajutor asemenea lui“ si din coasta i-ai zidit femeie si, binecuvantandu-i, le-ai dat legea: „Cresteti, inmultiti-va si mosteniti pamantul“: cel care ai binecuvantat nunta din Canna Galileei si ai oranduit taina casatoriei, pentru binele si ajutorul omului pe pamant; cel care ai zis prin marele tau Apostol Paul: „Cel ce-si casatoreste fata, bine face!”, milostiveste-te si binecuvanteaza pe slujitorul tau N (se spune numele complet…), oranduind si pentru el cararea unei casatorii grabnice si reusite. Scoate deci in calea lui pe cea harazita de tine sa fie partea lui, sa fie sotia lui, dupa sfanta ta lege si oranduire si pe care s-o inzestrezi cu caracter bland, blajin, cu cumintenie si cu dragoste deplina si sincera pentru caminul ce-1 va intemeia. Indeparteaza, Doamne, de la slujitorul tau N. (se spune numele complet…) toate farmecele, vrajile, greutatile si piedicile. Izbaveste-1 necontenit de uneltirile vrajmasilor sai si daruieste-i cu marinimie sanatate deplina, liniste sufleteasca, castig spiritual si realizarea dorintelor bune si sfinte. Prin Cristos Domnul nostru. Amin.
Tatal Nostru… Bucura-te Maria,… Slava Tatalui…”.

(Se poate stropi cu apa sfintita, apoi urmeaza binecuvantarea data de preot). sursa: www.secretele.com

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1190 (s) | 32 queries | Mysql time :0.011767 (s)