News Flash:

Nu ii este rusine sa recunoasca! Antonia, impinsa de mama ei sa isi castige primii ei bani

22 Iunie 2022
291 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia este una dintre cele mai apreciate voci de la noi. Iubita lui Alex Velea a muncit din greu pentru a ajunge la performantele si la imaginea din ziua de azi. Desi din exterior poate parea usor, Antonia a recunoscut, de multe ori, ca a avut de depasit multe obstacole, atat in cariera, cat si in viata personala.

Antonia a trait pana la varsta de 5 ani in Statele Unite ale Americii alaturi de parintii sai. Mai exact, cantareata a copilarit in satul statul Utah si in Las Vegas, Nevada, unde a terminat liceul si a intrat in lumea modelling-ului. Copilaria nu a fost una chiar usoara pentru Antonia din prisma faptului ca a fost crescuta doar de mama sa, Denise, din cauza faptului ca tatal sau natural s-a despartit de mama acesteia pe cand Antonia era doar un bebelus.

Acum, Antonia a ajuns sa fie una dintre cele mai cautate artiste, atat pentru spectacole, cat si pentru campanii publicitare. Artista si iubitul ei produc bani frumosi in aceasta industrie, asa ca, nu de putine ori au fost intrebati cine vine cu cei mai multi bani acasa.

„Cand eram mica mama mea m-a dus la o agentie de moda si jumatate din castigam avem voie sa cheltui si jumatate puneam deoparte, mi-am facut un cont.  Primii mei bani nici nu mai stiu exact la cat i-am castigat. Cred ca la 9 ani sau 10 ani. Eram copil-model. Dar castigam cand si cand.  Dar am pastrat ideea sa pun bani si deoparte. Parintii m-au invatat sa pastrez mereu bani pentru o urgenta.Parintii m-au ghidat intotdeauna, dar nu m-au oblgiat sa fac ce nu imi place”, a declarat Antonia in podcast-ul „Aproximativ discutii” a lui Gojira.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004744 (s)