News Flash:

Deocamdată nu se va juca

Meciul dintre Kosovo şi Israel din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, a fost amânat

12 Octombrie 2023
162 Vizualizari | 0 Comentarii

Meciul programat între Kosovo și Israel în Grupa I a preliminariilor EURO 2024, din care face parte și România, programat pentru data de 15 octombrie, a fost amânat, conform anunțului făcut joi de Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA).

Motivul pentru această decizie a forului continental este că "autoritățile israeliene nu permit echipei naționale să călătorească în străinătate", conform comunicatului emis.

UEFA a menționat că o nouă dată pentru desfășurarea acestui meci va fi anunțată ulterior.

Este important de menționat că UEFA a mai amânat un meci anterior, cel dintre Israel și Elveția, care trebuia să aibă loc pe data de 15 noiembrie. Acest lucru s-a datorat conflictului dintre Israel și gruparea islamistă palestiniană Hamas.

În urma acestor schimbări, partidele din 12 octombrie vor fi Belarus contra României și Andorra contra Kosovo, iar pe 15 octombrie se vor disputa meciurile dintre România și Andorra, precum și Elveția și Belarus.

Clasamentul actual al Grupei I este următorul: Elveția se află pe primul loc, cu 14 puncte, urmată de România, cu 12 puncte, Israel cu 11 puncte, Belarus și Kosovo cu câte 4 puncte, și Andorra cu 2 puncte. Primele două echipe calificate se vor califica la EURO 2024.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007311 (s)