News Flash:

Noi perchezitii la baza NATO de la Kogalniceanu. Opt militari romani, retinuti pentru furt de combustibil

16 Noiembrie 2022
190 Vizualizari | 0 Comentarii
baza NATO de la Kogalniceanu


Opt militari romani de la Baza Aeriana „Mihail Kogalniceanu” au fost retinuti pentru furt de combustibil, in urma a zeci de perchezitii facute de procurorii militari, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare.

Conform surselor citate, in ancheta de furt si delapidare sunt suspecti 22 de militari de la baza romaneasca de la Mihail Kogalniceanu, iar opt dintre ei au fost retinuti.

In acest dosar, cu o zi in urma au fost facute aproximativ 50 de perchezitii atat la baza Kogalniceanu, cat si la locuintele unor suspecti si martori, pana acum fiind documentat de procurori furtul a cel putin 7 tone de combustibil. Este vorba despre combustibil care era destinat elicopterelor si avioanelor, dar si parcului auto de la baza militara.

Dosarul este instrumentat de Parchetul Tribunalului Militar Bucuresti, iar audierile au fost facute la Politia Transporturi Constanta, a adaugat sursa citata.

Nu este prima ancheta deschisa pentru furt de combustibil de la baza militara de la Kogalniceanu. La sfarsitul anului trecut, politistii si procurorii DIICOT au facut perchezitii la membrii unei grupari acuzate ca, incepand cu anul 2017, au furat de la baza militara americana de la Mihail Kogalniceanu combustibil in valoare de aproximativ 2.000.000 dolari, prejudiciu adus guvernului federal al SUA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005167 (s)