News Flash:

Nimeni nu se astepta la asta! Ce se va intampla cu milioanele de euro pe care Petrica Mitu Stoian inca le incaseaza din drepturile de autor

13 Decembrie 2021
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Mitu Stoian

Timp de 16 ani, Petrica Mitu Stoian a fost casatorit cu o singura femeie. Carmen Mihaela a fost partenera de viata a acestuia pe care a decis sa o tina departe de agitatia mediatica. Relatia celor doi a ajuns la final, iar acum 10 ani au divortat. Avand in vedere ca interpretul nu avea copii, cel mai probabil averea le va ramane nepotilor. 

Petrica Mitu Stoian a murit cand nimeni nu se astepta. Artistul a filmat acum cateva zile o emisiune si nu parea a fi atat de grav. Starea lui de sanatate s-a agravat rapid, iar finalul a fost inevitabil. Acum, dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian, apropiatii se intreaba ce se va intampla cu averea lui. Interpretul nu avea copii si de mai multi ani era si divortat. Prima persoana care a fost intrebata despre averea solistului a fost Constantin Enceanu. Prietenul lui Petrica Mitu Stoian a spus ca nu stie nimic despre acest subiect si nici nu i se pare important acum. 

”Nu stiu nimic de testament. Nu mi-am permis niciodata sa il intreb ce face cu banii. Am considerat ca sunt lucrurile lui, nu am incercat sa aflu acest lucru. A fost o persoana discreta din punctul asta de vedere, nu si-a etalat averea, banii”, a marturisit Enceanu la Romania Tv. 

Un artist poate sa genereze venituri chiar si dupa moarte datorita difuzarilor pe care le are la radio, TV sau pe internet. Sumele de pe urma acestora pot ajunge chiar si la cateva zeci de mii de lei pe an. Petrica Mitu Stoian a avut un contract de colectarea a banilor din drepturile de autor si a celor conexe cu CREDIDAM.
Organizatia are obligatia de a colecta banii si dupa moartea artistului, bani care vor ramane blocati intr-un cont pana se va lamuri mostenitorul legal. Statul Roman si-a anuntat intentia de a nationaliza o parte din suma nerevendicata de artisii decedati, daca familia nu se sesizeaza in acest sens o buna parte de timp, arata wowbiz.ro.


„Se afla in posesia familiei actul asupra casei de la tara. Este proprietatea defunctului si urmeaza sa fie dezbatuta succesiunea. Iar cu privire la celelalte acte, a inceput notarul sa solicite de la autoritati actele pentru fiecare bun in parte”, a precizat avocata familiei artistului, Carmen Obarsanu, la Antena 3.

„Casa de la tara, ar fi tot la familie, noi voiam sa ii facem casa memoriala. Am aflat ceva acum, nu stiu exact daca e real, vom vedea. Casa aceea ar fi si aceea jumatate-jumatate.

Nu sunt sigura, dar se zice ca nici casa de la Craiova si nici cea de la tara nu era a lui Petrica, totul ar fi fost pus pe firma”, a declarat una dintre surorile artistului, pentru Romania TV. 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004704 (s)