News Flash:

Emi de la Noaptea Tarziu, mesaj trist pe retelele social. „Drum lin catre cer... ”

13 Decembrie 2021
908 Vizualizari | 0 Comentarii
Emi

Una calda, alta rece pentru Emi de la Noaptea Tarziu. Proaspat intors dintr-o escapada din orasul iubirii, acolo unde a fost alaturi de viitoarea lui sotie, Emi a primit o veste trista. Bunica acestuia s-a stins din viata, iar colegul si prietenul lui Cuza a scris cateva randuri despre acest eveniment nefericit pe retelele sociale. Fanii i-au oferit tot sprijinul emotional si i-au transmis condoleante.

„Dragostea este cel mai mare dar pe care o generatie il poate lasa urmatoarei!! Drum lin catre cer, bunico!!”

Saptamanile trecute, Emi si-a cerut iubita de sotie in penultima editie de „Asia Express”. Chiar daca aceasta nu era cu el, asa cum a fost in cazul lui Speak si al Stefaniei, intreg momentul a fost foarte bine gandit. Cei doi sigur s-au uitat impreuna la „Asia Express”, asa ca, in momentul difuzarii editiei de aseara, Emi a ingenucheat din nou, de data asta live, in fata partenerei sale. 

„Vreau sa-i spun ceva Madalinei. Intr-un moment in care totul parea ca se duce in jos si mi se inecau corabiile, ea a aparut in viata mea si m-a stabilizat. M-a calmat, a fost langa mine in niste perioade foarte grele. O iubesc, nu avem poveste de 70.000 de ani impreuna. Nu sunt bun la asta, nu am mai facut asta niciodata si nici nu vreau sa o mai fac. (...) Mi-am imaginat momentul asta, asa ca, vrei sa te mariti cu mine?”, a spus el, vizibil emotionat.

Madalina nu este genul de persoana careia sa ii placa sa petreaca timp in fata reflectoarelor. Tanara este medic de profesie si activeaza ca voluntar in cadrul Serviciului de Ambulanta Bucuresti. Madalina a aparut in viata lui Emi cand acesta se astepta cel mai putin si a fost fix persoana de care avea nevoie pentru a-l echilibra si a-i aduce linistea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005770 (s)