News Flash:

Lidia Buble, data de gol de catre un actor de la noi. Cui i-a facut artista avansuri de mai multe ori, dar fara succes

13 Decembrie 2021
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble a resuit sa isi creeze in „Asia Express” imaginea de vedeta care cauta neaparat sa se casatoreasca. Cum pe Drumul Imparatilor nu prea a avut noroc si se pare ca nici relatia cu Harlys Becerra nu merge prea bine, blondina a pus ochii pe altcineva. 

Lidia Buble si-a incheiat traseul in „Asia Express intr-un mod unic. Suparata ca nu a gasit pe nimeni care sa-i fie partener si sa o ia de sotie, artista a imbracat rochia de mireasa si a promis ca nu se va lasa pana nu isi va gasi sufletul pereche. Acum, dupa cateva luni in care s-a afisat la bratul frumosului actor cubanez, Harlys Beccerra, Lidia Buble se pare ca a pus capat relatiei cu partenerul ei. Momentan, artista nu a declarat nimic despre situatia dintre ea si actor, dar cum de fiecare data evita intrebarea, fanii au ajuns la concluzia ca nu mai sunt impreuna.

Recent, Marius Manole a aruncat bomba. Invitat in emisiunea lui Catalin Maruta de la PRO TV, la rubrica „Sosurile picante”, Marius Manole a fost nevoit sa raspunda la cateva intrebari, printre care si ”Spune numele unei vedete din Romania care i-a facut avansuri”. Desi, initial a ezitat sa ofere raspunsul, pana la urma, Marius a scapat porumbelul si a pronuntat numele Lidiei Buble

 „Lidia Buble! Dar la modul declarat, si unul, si altul. Si era pe timpul cand nu mai era cu Razvan. Deci, nu am intrat in…”, a spus actorul. Catalin Maruta a incercat sa obtina mai multe informatii de la actor, daca au fost impreuna, cat a durat, insa Marius Manole a evitat sa spuna, a oferit un raspuns usor sarcastic. „Da, s-a mers departe tare… pai, am mers, cred, pana la Victoriei. Unde sa mergem mai departe, pe ce baza?”, a declarat Marius Manole. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006116 (s)