News Flash:

Nicoleta Dragne l-a taxat dur pe George Burcea. Cearta dintre cei doi are legatura cu Viviana Sposub. „Ai putin respect!”

13 Decembrie 2021
409 Vizualizari | 0 Comentarii
Dragne si Burcea

Nicoleta Dragne este una dintre cele mai vocale concurente de la ”Bravo, ai stil!” Aceasta nu iarta pe nimeni si, atunci cand simte ca vocea ei trebuie sa fie auzita pentru a schimba ceva, nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume. De data asta, vedeta l-a luat in colimatoriu pe George Burcea, iubitul Vivianei. Totul ar fi pornit de la comparatia pe care actorul ar fi facut-o intre cele doua partenere ale sale, Andreea Balan si Viviana Sposub. 

Andreea Balan a relansat de curand o noua varianta pentru piesa „Mosule, ce tanar estii!”. Melodia a ajuns si la George Burcea care, transparent cum este de obicei, nu s-a abtinut sa nu face cateva remarci in online. Aceasta a precizat ca a primit piesa de la fani, dar ca nu reprezinta un interes pentru el. Mai mult, George a comparat-o pe Andreea cu Viviana, iar asta a starnit antipatia si furia multora, inclusiv pe cea a Nicolei Dragne, colega de platou a Vivianei.

„Fata asta canta mai bine decat multe ”hartiste” din generatia 90 - 2000, dar ele nu vor recunoaste, casi au presa si studioul de partea lor ... Aviz „Mosule”, a scris George Burcea in cadrul unui story in care a redistribuit o postare de-ale iubitei lui, Viviana Sposub.

„Ce barbat care isi respecta copiii isi compara actuala cu fosta in mediul public in incercarea de a o pune sub umilinta pe femeia care i-a adus pe lume doua minunatii? Ce barbat care se respecta pe sine isi lasa iubita sa rada public de aspectul fizic al mamei copiilor sai? (...) Am spus-o de 100 de ori, oamenii nu raman vesnic impreuna, dar cand ai copii care vor creste si vor avea acces la presa, ai dra*u putin respect si inceteaza sa le mai umilesti mama pe Instagram. Cand ai copii, nu mai este despre tine si ea/el, e despre ei, atat!”, a fost mesajul dur transmis de Nicoleta Dragne.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005163 (s)