News Flash:

Nicoleta Luciu, relatie cu Nutu Camataru. Cum s-a aflat, de fapt, ca vedeta si-a inselat sotul

13 Decembrie 2021
820 Vizualizari | 0 Comentarii
Nutu si Nicoleta

Cartea lui codin Maticiuc despre viata lui Nutu Camataru scoate la iveala detalii care zguduie showbiz-ul de la noi. Desi au cenzurat toate numele care puteau pune in pericol imaginea publica a anumitor persoane, unele situatii au fost atat de evidente, inca toata lumea a putut sa reconstituiasca scena initiala. Acum, in mijlocul scandalului este nimeni alta decat Nicoleta Luciu. 

Toata lumea stie ca Nicoleta Luciu a avut o relatie cu Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit in vazut tuturor, dar se pare ca asta nu a fost suficient pentru ca relatia lor sa fie una de durata. Desi au pus capat povestii de iubire cu ani in urma, abia acum ies la iveala detalii care il deranjeaza si pe Dinu. In cartea despre Nutu Camataru, interlopul sustine ca s-a iubit cu Nicoleta Luciu, iar asta ii ridica multe semne de intrebare fostului ei partener. Pe cat de mult ar vrea sa creada ca nu este adevarat, totusi, Dinu are o dilema: 

”Sunt curios si ma intreb de ce Nicoleta nu apare sa declare ceva? De ce tace?”

Asa suna povestirea din cartea lui Codin Maticiuc despre relatia dintre Nutu Camataru si Nicoleta Luciu:

”Eram in Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, inainte sa le darame, nu in Herastrau”, a explicat Nutu Camataru, care in 2006 mentiona ca Nicoleta a fost una dintre cuceririle sale. Legaturile pe care vedeta le-a avut cu Nutu si Sile Camataru au luat amploare in 2003, in timp ce aceasta avea o relatie cu Dinu Maxer?:

”N-am baut si n-am fumat niciodata! Am facut toata viata sport, dar am un viciu: imi plac femeile si nu ma pot plange, am fost intotdeauna inconjurat de cele mai frumoase fete. Am fost si eu, si Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care danseaza la „Surprize, Surprize!”, pentru Andreea Marin, si multe altele! Pai, Elena Ionita (n.r.- una dintre membrele trupei DeCorazon si actrita de telenovele) a zis ca-i logodnica mea, dar n-a fost! Nu mai am nicio treaba. Am fost in 2003. Era domnisoara. Pai a cui sa spuna ca e logodnica?

A lui Vasile de pe ulita?! Daca nu zicea ca-i logodnica lui Nutu Camataru, cine mai auzea de ea?! Sile a fost si el cu Nicoleta Luciu. Cum sa se zica ca noi aveam nevoie de prostituate, cand noi eram cu cele mai frumoase fete?”, povestea Nutu Camataru, in trecut, pentru ziarul Averea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004907 (s)