News Flash:

Anamaria Prodan, prima victorie impotriva fostului sot. Ce document a publicat impresara in online

13 Decembrie 2021
505 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Razboiul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf de abia de acum incepe. Laurentiu i-a cerut fostei sale sotii sa nu-i mai pronunte numele in public si nici sa nu se mai lege de el in niciun fel in declaratiile pe care le face. Din nefericire pentru el, Anamaria a iesit victorioasa in prima batalie si s-a laudat cu decizia primita de la instanta pe internet. 

In utlima perioada, in divortul dintre Reghe si Anamaria se vorbeste mai mult despre relatia pe care antrenorul o are cu Corina, femeia care ii va darui un copil. Vizibil deranjat de aceasta situatie, Reghe s-a adresat instantei, dar, din pacate, hotararea nu a fost in favoarea lui, iar Anamaria Prodan a publicat victoria pe internet.

Laurențiu Reghecampf a postat chiar astăzi un mesaj pe rețelele de socializare prin care a explicat că nu dorește ca viața lui amoroasă să mai fie subiect de discuție și că dorește să fie în continuare cunoscut pentru performanțele sale din viața profesională.

”Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate”, a scris Laurențiu Reghecampf pe Instagram.

Corina, iubita lui Reghe este deja insarcinata si ii va darui acestuia un copil. Laurentiu a decis ca cel mai corect fata de Anamaria Prodan este sa divorteze. Laurentiu Reghecampf avea de mai mult timp o relatie cu mai tanara Corina Bilcon. Cei doi s-au cunoscut in Dubai, iar de atunci lucrurile au evoluat, astfel ca tanara s-a mutat deja cu Reghe, iar acum, in calitate de parinti, au realizat si primul pictorial impreuna. 

Reghe si Corina au facut un pictorial de Craciun impreuna pe parcursul caruia si-au spus multe cuvinte dulci. Cei doi s-au fotografiat intr-un atelier de haine, in acelasi loc in care Anamaria Prodan s-a fotografiat de mai multe ori. „Eu ma bucur de iubirea la care sunt partasa si le doresc si altora sa traiasca asemenea povesti intense”, a spus partenera lui Reghe pentru FANATIK.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007257 (s)